به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، جمشید تقی زاده روز دوشنبه در نشستی با کانونبازنشستگان مازندران در ساری افزود: در شرایط فعلی با تنگناهای مالی دولت، نمی توانیم انتظار داشته باشیم که تمام این اعتبار در بودجه یکسال تامین شود.
وی اضافه کرد: در بودجه سال جاری دولت با همراهی مجلس شورای اسلامی 50 هزار میلیارد ریال برای همسان سازی اختصاص داد که با این اعتبار حقوق بازنشستگان دارای سابقه کمتر از 20 روز از 5 میلیون و 500 هزار ریال به 9 میلیون ریال و سایر بازنشستگان زیر 20 میلیون ریال نیز به سقف 22 میلیون ریال تثبیت شد.
تقی زاده تعداد بازنشستگانی که حقوقشان از صندوق بازنشستگان کشوری تامین می شود را حدود یک میلیون و 500 هزار نفر اعلام کرد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگان کشوری خاطرنشان کرد: در سال جاری تلاش می شود تا با همکاری کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی و دولت دوازدهم حدود 150 هزار میلیارد ریال بودجه برای همسان سازی مصوب شود.
تقی زاده گفت: صندوق تحت مدیریتش از حالا با نمایندگانی که احتمال حضورشان در کمیسیون تلفیق بودجه سال 98 کشور وجود دارد، رایزنی برای تحقق این مطالبه بازنشستگان را شروع کرد.
*** مطالبات غیرحقوقی بازنشستگان در قانون خدمات استخدامی
مدیرعامل صندوق بازنشستگان کشوری اظهارداشت: بازنشستگان مطالبات دیگری چون بیمه تکمیلی و خدمات سلامت نیز دارند که این مطالبات در صورت تصویب قانون جدید خدمات استخدام کشوری گنجانده می شود.
تقی زاده افزود: لایحه نظام اداری و استخدامی در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است و پیش بینی می شود تا قبل از ارایه بودجه سال 98 دولت به مجلس، این لایحه برای رای گیری در صحن مطرح شود.
وی ابراز امیدواری کرد تا با تصویب این لایحه مطالبات فراحقوقی بازنشستگان کشوری همانند شاغلین محقق شود.
*** دل نگرانی از بیمه تکمیلی
رئیس کانون بازنشستگان مازندران نیز در این نشست مهمترین دل نگرانی بازنشستگان این استان را کامل نبودن پوشش بیمه تکمیلی اعلام کرد و گفت: در شرایط فعلی بیمه تکمیلی برای بازنشستگان کشوری از پوشش کاملی برخوردار نبوده و این روند درمان بازنشستگان بیمار را با مشکل مواجه کرد.
محمدعلی زلیکانی افزود: در این استان 75 هزار نفر تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری قرار دارند و نیاز به افزایش پوشش بیمه تکمیلی دارند.
کد خبر: 99207 تاریخ: 97/07/09 منبع: اقتصاد آنلاین